ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, τώρα η Ελληνοφρένεια και τηλεοπτική από Τετάρτη 7 Μαρτίου καθημερινά στις 20:45 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

H ραδιοφωνική Ελληνοφρένεια μεταδίδεται ζωντανά από το ΣΚΑΪ 100,3 (στην Αθήνα) και τους αναμεταδότες του (στην υπόλοιπη Ελλάδα) καθημερινά 1 με 2 το μεσημέρι και 1 - 2 το βράδυ (επανάληψη).

Επίσης μεταδίδεται μαγνητοσκοπημένη από το Δίαυλο Κρήτης καθημερινά 10 - 11 το πρωί και 5 - 6 το απόγευμα, χωρίς διαφημίσεις - διακοπές.

Μέσω internet, ακούγεται καθημερινά 1-2 το μεσημέρι και 1-2 το βράδυ στη διεύθυνση www.skai.gr ενώ σε επανάληψη ακούγεται μέσω του Διάυλου Κρήτης στην διεύθυνση www.diavlosfm.gr καθημερινά 10 - 11 το πρωί και 5 - 6 το απόγευμα (η εκπομπή της προηγούμενης μέρας).

Από Τετάρτη 7 Μαρτίου 2007 η ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ μεταφέρεται και στην τηλεόραση. Καθημερινά 20:45 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η τηλεοπτική ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ στους δέκτες σας.

Παράλογα... παράδοξα... παραπολιτικά... Παρελαύνουν για μία ώρα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ 100,3...Βασικοί συντελεστές της εκπομπής:
Πρωθυπουργοί (νυν και τέως...) βασικοί υπουργοί, βουλευτές, δημοσιογράφοι και κάθε Έλληνας που μοναδικά συμμετέχει στο χτίσιμο αυτού που ονομάζουμε "ελληνική πραγματικότητα".
Μία ραδιοφωνική εκπομπή λόγου και τέχνης με ήχους και φωνές της επικαιρότητας.
Με την ευγενική χορηγία του Δικομματισμού, της Κεντροαριστεράς, της αρπακόλας και της νοοτροπίας Ελληνίδων και Ελλήνων που κοπιάζουν στον καθημερινό αγώνα της αξιοπρέπειας που ποτέ δεν έρχεται. (ΣΚΑΪ.gr)
ΘΥΜΙΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥΚΗΣ:Γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1967. Οχτώ χρόνια μετά, επί Δεξιάς, αγόρασε το πρώτο του τραντσιστοράκι, με τα λεφτά από τα κάλαντα. Έξι χρόνια μετά, αγοράζει δεύτερο ραδιόφωνο και ακούει τη νίκη της Αλλαγής, από την νέα συσκευή, στέρεο, την οποία πέταξε μαζί με τις υπόλοιπες βρωμιές του 1989.Η ελεύθερη ραδιοφωνία απαιτούσε καθαρότερο ήχο και γι αυτό, στη συνέχεια, αγοράζει ένα μίνι ντίτζιταλ, ραδιοφωνάκι τσέπης, για τις δύσκολες ώρες της σκοπιάς...Το 1995, τον αγοράζει ο ΣΚΑΪ 100,3, και από τότε παραμένει πιστός υπηρέτης του.Η σχέση του με το ραδιόφωνο επεκτείνεται πέρα από τα στενά όρια της αγοραπωλησίας. Αυτό αποδεικνύεται καθημερινά, στη μία το μεσημέρι, όπως υποστηρίζουν ειδικοί του είδους. (ΣΚΑΪ.gr)