Γιώργος Ζερβάκης - Ένας παράνομος δεσμός


Αντιγράφουμε από το zervakis.gr μια αναδημοσίευση από ένα φόρουμ με αφορμή την τρίτη επανακυκλοφορία του πρώτου δίσκου του Γιώργου Ζερβάκη: 

"Ο Γιώργος Ζερβάκης, σε ηλικία 17 ετών ηχογράφησε την κασέτα αυτή (τότε) μαζί με τον Στέλιο Σμαραγδάκη, συνεργάτη του την εποχή εκείνη, με τίτλο Με την ανάμνησή σου ζω

 Μία κασέτα η οποία ποτέ δεν προωθήθηκε, ποτέ δεν διαφημίστηκε από τη Panivar και τον κ. Βαρδουλάκη (ξέρω πολύ καλά από μαρτυρίες των καλλιτεχνών ότι είχαν πληρώσει οι ίδιοι την Ε.Ρ.Α για την διαφήμιση της κασέτας). Όταν ο Γιώργος Ζερβάκης είχε υπογράψει συμβόλαιο τότε σε ηλικία 17 ετών το 1989, στην Panivar  και επειδή αυτή η δισκογραφική δουλειά "θάφτηκε" απ΄ την ίδια την εταιρία, ο καλλιτέχνης αποφάσισε να απευθυνθεί σε άλλη εταιρία (την Cretaphon, στην οποία ανήκει μέχρι σήμερα). Όταν ο Γιώργος Ζερβάκης ζήτησε το συμβόλαιό του ώστε να αποχωρήσει, ο Κ. Βαρδουλάκης τότε με πολύ μεγάλη ευκολία θα έλεγα του επέστρεψε αντ' αυτού, ένα μικρό κομμάτι χαρτί το οποίο είχε πάνω μόνο την υπογραφή του καλλιτέχνη!!  Βλέπετε…  πού να ήξερε ο άνθρωπος τότε ότι ο Γιώργος Ζερβάκης θα έφτανε ποτέ σε ένα τόσο υψηλό σημείο... .Μετά από αρκετά χρόνια λοιπόν και ενώ η πορεία του καλλιτέχνη ήταν ανοδική και επιτυχημένη, η εταιρία Panivar αποφάσισε να επανακυκλοφορήσει την κασέτα και να την κάνει Cd!

Δείτε παρακάτω :

 

Συνεχίζουμε λοιπόν

Δεν πέρασαν 3 χρόνια από τότε και το ίδιο Cd, με κάποια τραγούδια του Γιώργου Ζερβάκη και προσθήκες τραγουδιών από άλλο (άσχετο) Cd του Βαγγέλη Πυθαρούλη, κυκλοφόρησε ξανά από την Panivar ως η μεγαλύτερη συνεργασία της χρονιάς: Γιώργος Ζερβάκης – Βαγγέλης Πυθαρούλης, ΜΑΖΙ!!
Μία "συνεργασία" που δεν έγινε ποτέ, και μία κυκλοφορία Cd που δεν γνώριζαν καν οι καλλιτέχνες, μέχρι που την είδαν έκπληκτοι στα ράφια!


 

Γιώργος Ζερβάκης – Βαγγέλης Πυθαρούλης
  Τα Περιεχόμενα του Cd αυτού

   1. ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ
  2. ΜΗΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ
  3. ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΣΚΟΡΔΑΛΟ
  4. ΜΗΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ
  5. ΓΙΑΣΕΜΑΚΙ ΜΟΥ
  6. ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ
  7. ΚΑΗΜΕΝΕ ΑΠΟΚΟΡΩΝΑ
  8. ΜΑΛΕΒΙΖΙΩΤΙΚΟΣ
  9. ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΣΟΥ ΜΑΧΟΜΑΙ
10. ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ
11. ΘΑ ΜΕΙΝΩ Σ ΑΚΡΟΘΑΛΑΣΣΙΑΚαι φτάνουμε εν έτει 2008 !! Ίδια τραγούδια, με διαφορετικό εξώφυλλο, με άλλη εταιρία αυτή τη φορά, την εταιρία Legend!!!


Απολαύστε το !"

ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ  "Selini" από κάποιο forum...

"Βρήκα αυτό το κείμενο σε ένα forum και επειδή είναι ΟΛΑ πραγματικότητα, αποφάσισα να το προσθέσω στη επίσημη ιστοσελίδα μου!   Ευχαριστώ πολύ το μέλος "selini" (το οποίο δεν γνωρίζω και απορώ πού ξέρει τα στοιχεία αυτά) του forum www.euxaristo.com για τον κόπο που έκανε να γράψει τα παραπάνω. Εγώ θα βαριόμουν πάρα πολύ να ασχοληθώ με αυτό το θέμα!  Το κείμενο καθώς και το Cd τα βρήκα εδώ (Χρειάζεται εγγραφή πρώτα για να τα δείτε) Ποσώς με ενδιαφέρει αν η προβολή του εν λόγω forum, θεωρηθεί διαφήμιση ή προτροπή στην πειρατεία. Μπορεί να μη συμφωνώ γενικά με την έννοια της πειρατείας, αλλά τουλάχιστον τα παιδιά αυτά δεν ισχυρίζονται ότι έχουν την έγκρισή μου, και δεν πάνε να βγάλουν χρήματα από αυτό! "  Γιώργος Ζερβάκης