Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στο Ρέθυμνο


Η Ελένη Τσαλιγοπούλου θα βρίσκεται στο Ρέθυμνο την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012 για μια μοναδική εμφάνιση στο Metropolis Club (Νεάρχου 16, Ενετικό Λιμάνι).
Είσοδος 17 ευρώ – Τιμή προπώλησης 12 ευρώ – Τιμή για φοιτητές 10 ευρώ (με ποτό). Σημεία Προπώλησης: Metropolis, Haagen Dazs, Xpress εκτυπώσεις, Happening, Best-er, Φούρνος Μπικάκη.
Με καινούργια τραγούδια στις αποσκευές αλλά και τις μεγάλες επιτυχίες της καριέρας της ξεκίνησε η Ελένη Τσαλιγοπούλου εδώ κι ένα χρόνο την περιοδεία της. Στο πρόγραμμα της συναυλίας παρουσιάζει τα τραγούδια που έγραψε πρόσφατα η ίδια και κυκλοφόρησαν στο cd “Tα-ρι-ρα” πλαισιώνοντας τα με δυνατές στιγμές από το προσωπικό της ρεπερτόριο σε νέες διαφορετικές εκτελέσεις που ανανεώνουν κομμάτια που έχουν αγαπηθεί πολύ, δημιουργώντας μια σπουδαία παράσταση.
Έχοντας καθιερωθεί ως μια σημαντική ερμηνεύτρια με πολύ δυνατές ερμηνείες τόσο σε παραδοσιακά τραγούδια όσο και σε πιο σύγχρονα κομμάτια, η Ελένη Τσαλιγοπούλου παρουσίασε φέτος τα πρώτα δικά της τραγούδια, σε μουσική που έγραψε η ίδια και στίχους που της χάρισαν οι φίλοι της, εξέχοντα μέλη της ελληνικής μουσικής: Νίκος Πορτοκάλογλου, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Παύλος Παυλίδης, Νίκος Ζούδιαρης, Θοδωρής Γκόνης, Νίκος Μωραίτης, Vassilikos, Φοίβος Δεληβοριάς. Το αποτέλεσμα καταγράφηκε στο album «Ταρίρα» που ξάφνιασε ευχάριστα με την δροσιά και τις μουσικές του ιδέες.
Μαζί της παίζουν οι ξεχωριστοί μουσικοί και φίλοι της:
Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου- κιθάρες
Βαγγέλης Καλαμάρας- τύμπανα
Άριστείδης Χατζησταύρου -κιθάρες
Χάρης Κελλάρης- μπάσο