Σταυρακάκης, Πετράκης, Μανωλάκης στην Ψαρομούρα

Η εθελοντική ομάδα GIVE και η παραλία της Ψαρομούρας διοργάνωσαν μια μοναδική βραδιά αλληλεγγύης και αγάπης. Μετά από δύο χρόνια σημαντικής βοήθειας στους πληγέντες από την οικονομική κρίση που έχει εισβάλει σε κάθε ελληνικό σπίτι η ομάδα εθελοντών Give αναλαμβάνει ξανά δράση. Την Τρίτη 27 Αυγούστου, στην παραλία της Ψαρομούρας στην Αγία Πελαγία συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για όσους το έχουν ανάγκη.
Καλλιτέχνες που τιμούν την κρητική παράδοση όπως οι Βασίλης Σταυρακάκης, Στέλιος Πετράκης, Γιώργος Μανωλάκης, Γιάννης Ρομπογιαννάκης, Αντώνης Σταυρακάκης έδωσαν μια και μοναδική συναυλία για όσους αγαπούν την μουσική τους.
Η συμμετοχή ήταν μεγάλη καθώς ο σκοπός ήταν ιερός και οι μουσικοί με σημαντική καλλιτεχνική παρουσία. Μαζεύτηκαν τρόφιμα αντί εισιτηρίων σε μια από της μεγαλύτερες ιδιωτικές προσπάθειες αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. To kritika gr ήταν εκεί και σας παρουσιάζει χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τη βραδιά... Θα δείτε το Βασίλη Σταυρακάκη να αφήνει το μαντολίνο και να πιάνει το κρουστό του Γιάννη Ρομπογιαννάκη και να παίζει....