Η μεγαλύτερη οργανωμένη εκποίηση βιβλίου για πρώτη φορά στην Κρήτη

Η μεγαλύτερη και πιο οργανωμένη εκποίηση βιβλίου του Σωματείου Εκδοτών, για πρώτη φορά στην Κρήτη, στο ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ TALOS PLAZA, στο Ηράκλειο, από τις 15 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Οκτωβρίου 2013
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά Σάββατα & Κυριακές από τις 10 το πρωί έως 10 το βράδυ.
Το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΔΟΤΩΝ - ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.) μετά από μια σειρά επιτυχημένων εκποιήσεων βιβλίου σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ξάνθη διοργανώνει με την συμμετοχή 100 εκδοτικών οίκων την ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ και στην Κρήτη στο Ηράκλειο στον χώρο του εμπορικού κέντρου ΤALOS PLAZA.
Στην εκποίηση αυτή πωλούνται Βιβλία που έχουν εκδοθεί τουλάχιστον πέντε χρόνια πριν και που κατά κανόνα δεν βρίσκονται πλέον στα ράφια των βιβλιοπωλείων με τιμή έκπτωσης τουλάχιστον 70% η και περισσότερο, σε σχέση με την αρχική τιμή που είχαν στα βιβλιοπωλεία.
Τα βιβλία της τελευταίας πενταετίας το κοινό μπορεί να τα προμηθευτεί από τα βιβλιοπωλεία της πόλης, όπως και όλα τα σχολικά του είδη.
Όλα τα βιβλία διαθέτουν αυτοκόλλητη ετικέτα barcode με την τελική τιμή πώλησης στην εκποίηση ώστε το κοινό να βλέπει την τιμή που αγοράζει το κάθε βιβλίο.
Στα αδιέξοδα της οικονομικής κρίσης απαντάμε με διέξοδο πολιτισμού.
Tα βιβλία που κυκλοφόρησαν πριν λίγα χρόνια ΠΡΟΣΙΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ. Τα προσφέρουμε στο κοινό με εκπτώσεις από 70% έως και 90% σε τιμές που ξεκινούν από 0,50 λεπτά.
Για λίγες ημέρες προσφέρονται 180.000 βιβλία - 100 εκδοτικών επιχειρήσεων.
Λογοτεχνία κλασσική και μοντέρνα, ελληνική και ξένη, ποίηση, παιδική λογοτεχνία αλλά και εικονογραφημένα, κόμικς, άλμπουμ, λευκώματα, βιβλία για μαγειρική, για το αυτοκίνητο. Βιβλία ιστορικά, κοινωνιολογίας, ψυχολογίας, πολιτικά αλλά και οικονομίας. Βιβλία για κάθε ηλικία βιβλία ΟΛΩΝ των κατηγοριών.
Η μεγαλύτερη και πιο οργανωμένη εκποίηση βιβλίου για πρώτη φορά στην Κρήτη.
Δεν υπάρχει κανείς περιορισμός στο ποσό η στην ποσότητα αγοράς και η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Μπορεί να αγοράσει κανείς και ένα μόνο βιβλίο με 0,50 λεπτά.
Μόνο με μια επίσκεψη από κοντά, θα μπορέσει να δεί κανείς και την ποικιλία αλλά και τις απίστευτες τιμές που εκποιούνται τα βιβλία, κάνοντας τα προσιτά ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Περισσότερες πληροφορίες:
www.esebe.gr – info@esebe.gr
www.talosplaza.gr – ΣΟΦΟΚΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΙΝΩΟΣ & ΠΕΛΑΣΓΩΝ - τηλέφωνο 2810 255555 [cretalive]