Αντώνης Μαλλιωτάκης - Πώς λένε αντίο

O Αντώνης Μαλλιωτάκης είναι ένας νέος καλλιτέχνης, που όπως λένε οι γνωρίζοντες, αποτελεί αυθεντικό ταλέντο στο χώρο της κρητικής μουσικής. Πρόσφατα κυκλοφόρησε και τον πρώτο του δίσκο με τον τίτλο "Πως λένε αντίο".  Μάλιστα το πρώτο του cd φιλοξενείται στο περιοδικό Ξαθέρι, που μόλις κυκλοφόρησε! Να του ευχηθούμε καλή επιτυχία και καλή...μουσική σταδιοδρομία!
Ο Αντώνης αν και νέος καταφέρνει σε αυτήν την πρώτη του δισκογραφική εμφάνιση,να καταθέσει από ψυχής 10 νέα μουσικά αξόλογα ακούσματα με γενικό τίτλο ''Πως λένε αντίο''.
Σημαντική η βοήθεια που είχε από συνεργάτες μουσικούς, όπως ο Μιχάλης Καλλέργης τ.Ξεν. με την συμμετοχή του στο τραγούδι ''Εγωισμέ μου''
Επίσης σημαντική η βοήθεια από τους στιχουργούς  Φρόσω Γιατρομανωλάκη, Μαρία Μυντιγλάκη, Aννα Κουτσαφτάκη, Γεωργία Ηλιάκη, Γιώργο Μουλουδάκη, Γιώργο Οικονομάκη, Γιώργο Λαμπράκη, Μανώλη Μαραγκάκη και Κατερίνα Αεράκη.
Μαζί του οι μουσικοί: Μιχάλης Καλλέργης {λαούτο}, Γιώτγος Τριβιζάκης {κρουστά}, Αντώνης Βουμβουλάκης {κιθάρα}, Στέλιος Καπελάκης {λαούτο}
Κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα με την Υποστήριξη του Κτελ,Οπτικά Ξυδάκης,Εκδόσεις Ξαθέρι τηλ:2810-220331