Πως να τρελάνετε τη μηχανή αναζήτησης της google!


Αν θέλετε να “χαζέψετε” την αναζήτηση της google, δοκιμάστε τα εξής παρακάτω τρικ και θα πάθετε πλάκα αν δεν τα γνωρίζετε ήδη! Ας ξεκινήσουμε!
1) Πηγαίνετε στο www.google.gr και γράψτε το εξής: tilt και παρατηρήστε τι θα συμβεί! Η αναζήτηση και τα αποτελέσματα… θα στραβώσουν, δοκιμάστε το!
2) Επόμενη “μαμουνιά”: στην αναζήτηση της google πάλι γράψτε: Do a Barrel Roll και θα δείτε ότι θα… φέρουν όλα μία κατρακύλα!
3) Εν συνεχεία γράψτε: Zerg Rush και παρατηρήστε το χαμό στην οθόνη σας!
4) Τώρα, ξαναπηγαίντε στο www.google.gr και γράψτε το εξής: find chuck norris και πατήστε I’m feeling lucky… και ιδού τα αποτελέσματα…
5) Ξαναπάμε στο www.google.gr και γράφουμε: google gravity και πατάμε πάλι το I’m feeling lucky. Και βουαλά! Μόλις κάνατε το google… μαντάρα!!
6) Πάμε πάλι στο www.google.gr και γράφουμε: google underwater και πατάμε πάλι το I’m feeling lucky… …και έχουμε ένα πλεούμενο google!!!
7) Τέλος, ξαναπάμε στο www.google.gr και γράφουμε το google με αναγραμματισμό, δηλαδή: elgoog και για ακόμη μία φορά, ξαναπατάμε το I’m feeling lucky… …και βλέπουμε την google να φαίνεται σαν… να ’χει δει τα ραδίκια ανάποδα!
Αν δεν καταλάβατε, τα 4-5-6-7 δεν είναι της google αλλά κάποιων τρίτων που επινόησαν αυτές τις έξυπνες “πατέντες” – τρικ. Απλά το κουμπί I’m feeling lucky ουσιαστικά μας πηγαίνει αυτόματα στο πρώτο αποτέλεσμα.  [syllogi]