Ασυνείδητος οδηγός χτύπησε με το αυτοκίνητο του 10χρονη στον Πόρτο Ράφτη

Κυκλοφορεί από προχθές και κάνει το γύρο του διαδικτύου σε facebook και blogs. Ας το δούμε πρώτα.ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ! ΠΡΟΣΟΧΗ!ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ! 

Πόσο απάνθρωποι έχουμε γίνει τελικά ,τι να πεις για αυτό το τέρας?
Το απόλυτο αίσχος !
Σας παρακαλώ κοινοποιήστε να βρεθεί αυτός ο αλήτης!
Χθες παραπλεύρως της Χαρ. Νικολάου ένα κοριτσάκι 10 χρονών περίπου χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο, μάλλον ασημί HYUNDAI απ’ ότι λένε οι μαρτυρίες
Ο δολοφόνος οδηγός, γιατί τέτοιος είναι, έβαλε το παιδί στο αυτοκίνητο δήθεν για να το πάει στο Κέντρο Υγείας και ο αλήτης το πέταξε σε κάτι χωράφια στο Πόρτο Ράφτη.
Το κοριτσάκι βρέθηκε από περαστικό ,Στην οδό Κυκλάδων σε κάτι σκουπίδια δίπλα.
Ο ίδιος δηλώνει:
“την βρήκα με κλειστά μάτια κ νόμιζα ότι ήταν νεκρή . Tης μίλησα κ είχε τις αισθήσεις της, την σκέπασα με το μπουφάν μου κ τις μιλούσα για να την ηρεμήσω. Πηρα τηλ την άμεση δράση κ το ΕΚΑΒ κ τους γονείς της.είναι στον ευαγγελισμό ”
Το παιδί είναι σε σοβαρή κατάσταση.
Όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την τροχαία Κερατέας.


Από τότε πολλοί ψάχνουν τον ασυνείδητο οδηγό, αλλά είναι αλήθεια;
Αν γινόταν ένα τέτοιο τροχαίο δεν θα καλούσαν την τροχαία και το ΕΚΑΒ, να έρθουν επιτόπου;
Αλλά ας πούμε ότι δεν κάλεσαν την τροχαία, όσοι ήταν μάρτυρες του τροχαίου, επέτρεψαν στον άγνωστο οδηγό να φύγει μόνος του με το παιδάκι και δεν κράτησε κανείς τη πινακίδα του οχήματος;
Όλα αυτά είναι λίγο περίεργα.

Από την άλλη όμως... ο άνθρωπος που βρήκε το παιδί είναι υπαρκτό πρόσωπο και μάλιστα το ανακοίνωσε στο facebook. Φυσικά ο άνθρωπος έπραξε άριστα και μπράβο του.
Στο Μακελειό διαβάζουμε ότι:

Ποια είναι όμως η αλήθεια; (Πληροφορίες από αστυνομία)
Προχθές στις 15.40 μια κοπέλα Αλβανικής καταγωγής , 14 ετών προσποιήθηκε ότι την χτύπησε ένα αυτοκίνητο επί της Χαριλάου Τρικούπη.Μάλιστα είχε βάλει στο πρόσωπό της κόκκινο στυλό για να νομίζει ο οδηγός ότι είχε χτυπήσει πολύ.
Όλα τα έκανε γιατί προσπάθησε να αποφύγει την κατσάδα των γονιών της γιατί πήρε στο τετράμηνο άσχημους βαθμούς.

http://www.makeleio.gr/?p=41287

Αλλά το Μακελειό δεν είναι και η πιο έγκυρη πηγή. Τα περί Αλβανίδας και το σχόλιο του Μακελειού, είναι απλά, αθλιότητες!

Για να κλείσει το θέμα, επικοινωνήσαμε με την τροχαία της Κερατέας και μας δήλωσε ότι δεν υπήρξε τροχαίο και η υπόθεση έκλεισε. Δεν μας έδωσε καμιά άλλη πληροφορία, περί στημένου τροχαίου κ.τ.λ.
Μην ψάχνετε άδικα το τέρας που έκανε αυτό το έγκλημα. Τα υπόλοιπα, ότι το παιδί είναι σοβαρά, είναι απλά σάλτσες.