Αν κάποιος σας καλέσει από +375602605281, +37127913091 ή οποιοδήποτε αριθμό ξεκινώντας με τον αριθμό 375, ή 371


Kαι φυσικά δεν πρόκειται να σας καλέσει κανείς από αυτά τα νούμερα, πρόκειται για άλλο ένα mail απάτη, που διαδίδουν οι συνήθεις απατεώνες του facebook και αναδημοσιεύουν οι μάζες των ηλιθίων, που "διαδίδουν" όποια χοντρομαλακία τους στέλνουν (και ποτέ ένα σοβαρό θέμα!)

"Αν κάποιος σας καλέσει από +375602605281, +37127913091 ή οποιοδήποτε αριθμό ξεκινώντας με τον αριθμό 375, ή 371.
Κάνοντας ένα ''κουδούνισμα' & μετα το κλείνουν, αφήνοντας ετσι μια αναπάντητη κλήση 'η μήνυμα.
Αν καλέσετε μετα ένα από αυτούς τους αριθμούς που σας άφησαν αναπάντητη κλήση είναι θα χρεωθείτε $ 15 - $ 30 & μπορούν να αντιγράψουν τη λίστα επαφών σας σε 3 sec.
Αν έχετε στο τηλέφωνό σας τραπεζικά ή τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας, μπορούν να τα αντιγράψουν πάρα πολύ εύκολα.
375 είναι ο κωδικός από τη Λευκορωσία και το Αφγανιστάν .
371 είναι ο κωδικός για τη Λετονία ...
Μην απαντήσετε ή να καλέσετε πίσω.

Παρακαλούμε ΠΡΟΩΘΗΣΑΤΕ & ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ αυτό στους φίλους και την οικογένειά σας. διαβάστε επίσης και τις επισημες ανακοινώσεις και οδηγίες προφύλαξεις από απάτη από την ιστοσελίδα της Ελληνικής αστυνομιας."


Ήταν μια ακόμη απάτη, chain mail, μπούρδα, μούφα, που κυκλοφορούν κάτι λιγούρια που κάνουν blogs και profiles μπας και βγάλουν κανένα ευρωπουλάκι από διαφημίσεις στοιχηματζήδων.
Έκοψαν και την αυθεντική εικόνα από το site mid-day.com που πρωτοδημοσίευσε τη μούφα και περιμένουν τα κορόιδα να τσιμπήσουν.
Πρόκειται για ένα τεχνικό λάθος της Vodafone, το οποίο δημιουργήθηκε στις 26-6-2012, στη Μ.Βρετανία, η εταιρεία έβγαλε ανακοινώσεις και εξήγησε ότι δεν υπάρχει καμία εξτρά χρέωση, παρά μόνο η κανονική για call back για όσους κάλεσαν και φυσικά τα υπόλοιπα για "τραπεζικά ή τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας" είναι για πολύ, πάρα πολύ ηλίθιους.
Και φυσικά η ελληνική αστυνομία δεν έβγαλε ανακοινώσεις!