Όλη η αλήθεια: Η Πάολα είπε τα κάλαντα και συγκίνησε τον Α. Σαμαρά!


Με μηνύσεις απειλεί ο Πρωθυπουργός, όσους διακινούν τις τελευταίες ώρες μέσω διαδικτύου, «πειραγμένη» φωτογραφία που τον παρουσιάζει συγκινημένο με άγνωστο κοριτσάκι που του λέει τα κάλαντα

Η πραγματική εικόνα της πρωθυπουργικής συγκίνησης, που έδωσε στη δημοσιότητα το Μέγαρο Μαξίμου. Ένθετη η εμφανώς «πειραγμένη» φωτό όπου με photoshop έχει τοποθετηθεί στη θέση της Πάολας, ένα κοριτσάκι με στόχο να δυσφημίσει τον πρωθυπουργό στους ψηφοφόρους του.

Τον πόλεμο από άγνωστους κύκλους που θέλουν να τον εμφανίσουν «δήθεν ευσυγκίνητο και πολυπολιτισμικό» καταγγέλει ο Πρωθυπουργός δίνοντας στη δημοσιότητα την αληθινή φωτογραφία όπου του λέει τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα η γνωστή τραγουδίστρια Πάολα.

Σύμφωνα με κύκλους του Μαξίμου, ο Αντώνης Σαμαράς, δεν θα απομακρύνονταν ποτέ τόσο πολύ από τις ιδεολογικές και αισθητικές προτιμήσεις των ψηφοφόρων του αλλά και των στελεχών κόμματός του. Γι’ αυτό άλλωστε δέχθηκε στο Μαξίμου τη γνωστή τραγουδίστρια, που τον συγκίνησε όταν μετά τα κάλαντα του τραγούδησε το «Γίνε Μαζί μου Ένα»

Όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός, που δεν κρατήθηκε και γεμάτος ενθουσιασμό γονάτισε μπροστά στην τραγουδίστρια όταν εκείνη του είπε «δικό σου...», «η Πάολα συμβολίζει τους αγώνες του ελληνικού λαού για να βγεί από την επιτήρηση και να ξαναβρεί τον πραγματικό εαυτό του που του αξίζει».

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
[moyfanet]