Μαθήματα φωτογραφίας για αεροψεκασμένους.

Οι αεροψεκασμένοι φίλοι μας, υποστηρίζουν ότι οι καταιγίδες και τα άσχημα καιρικά φαινόμενα, οφείλονται στους αεροψεκασμούς και στο HAARP.

Είναι τόσο μεγάλη η εμμονή τους, για να βρουν στοιχεία εκεί που δεν υπάρχουν, που μόλις δουν κανένα περίεργο συννεφάκι στον ουρανό, κατευθείαν να το συνδυάσουν με τους υποτιθέμενους αεροψεκασμούς και το HAARP. Ακόμη υποστηρίζουν ότι στην Κύπρο υπάρχει, μια μικρή εγκατάσταση HAARP. Κάτι τέτοιο, δεν ισχύει όπως μπορούμε να δούμε στο παρακάτω λινκ.
http://krypteia1.blogspot.gr/2013/11/haarp.html

Το ίδιο συμβαίνει και μόλις δουν κάποια φωτογραφία από καταιγίδες ή συννεφάκια στον ουρανό. Παράδειγμα το παρακάτω απόκομμα, που το συνδύασαν με το ανύπαρκτο HAARP στην Κύπρο.


Η φωτογραφία δεν είναι πραγματική. Είναι συνδυασμός πολλών φωτογραφιών, σε μία. Αυτή η μέθοδος ονομάζεται Stacking Lightning Shots, και μπορείτε να δείτε πως γίνεται παρακάτω.
http://www.richardgottardo.com/how-to-photograph-lighting-a-tutorial/
Μη τρομοκρατήστε από ανυπόστατες θεωρίες, καταιγίδες και βροχές πάντα ήταν στο πρόγραμμα, και πάντα θα είναι. Ονομάζονται καιρικά φαινόμενα, και "φταίει" η φύση για αυτά.