Τα τουρκικά MME «κάλυψαν» το μπούστο της Ολγας Κεφαλογιάννη!

Στην υπηρεσία του photoshop κατέφυγαν οι τούρκοι, προκειμένου να «εναρμονίσουν» το τολμηρό ντύσιμο της Όλγας Κεφαλογιάννη, με τους ενδυματολογικούς κανόνες, που επιβάλλει το θεοκρατικό καθεστώς Ερντογάν.

Ήδη τις τελευταίες ώρες, ο τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Εγκεμέν Μπαγίς, ο οποίος κοίταζε σαν λιγούρης το δαντελένιο μπούστο της Ελληνίδας Υπουργού, έχει εξαφανιστεί. Με αποτέλεσμα να οργιάζουν οι φήμες ότι ο ορμονικά «άτακτος» τούρκος αξιωματούχος, έχει σταλεί σε κέντρο ισλαμικής σεξουαλικής συμμόρφωσης!

Αν και παραμένει άγνωστο ποιός έδωσε την εντολή για την «επέμβαση» στις φωτογραφίες (και για τον τίτλο «Το Στήθος της Όλγας Κρύφτηκε»), είναι σχεδόν σίγουρο ότι η κίνηση εκφράζει την επίσημη θέση της τουρκικής κυβέρνησης, η οποία επιθυμεί να προστατεύεσει τους πιστούς κάθε θρησκείας, από την έκθεση στα γυναικεία σέξυ ρούχα και σε άλλες δυτικού τύπου διαστροφές!

Τέλος, για «ωμή παρέμβαση στην εντυματολογική ελευθερία της Όλγας Κεφαλογιάννη και γενικότερα κάθε γυναίκας» κάνει λόγο σε ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών, κατηγορώντας την τουρκική κυβέρνηση για μεσαιωνικού τύπου σεξισμό.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
[Moufanet]