Ετήσιος Χορός "Αγιοβασιλόπιτα 2014"Σας προσκαλούμε στον Ετήσιο Χορό (Αγιοβασιλόπιτα 2014) που διοργανώνουμε στην Μεγάλη Αίθουσα του κέντρου «Κουρήτες» (1ο χλμ Γαζίου-Τυλίσου, Τηλ. 2810823973-6, 6944583393, www.kurites.gr) την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014 στις 8 μ.μ.

Αλληλογνωριμία - Εξάσκηση - Γλέντι με Βασίλη Σταυρακάκη!
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Για άλλη μια φορά τα μέλη από τα κεντρικά και τα παραρτήματα μας, θα ενωθούν, σε ένα χώρο και θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν, να χορέψουν, να ανταλλάξουν γνώσεις, να εξασκηθούν στο Μεγάλο Γλέντι με τον Βασίλη Σταυρακάκη & Ιάκωβο Πατεράκη!

Παράσταση - Προβολή Βίντεο
""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Θα έχουμε Παράσταση από τους μικρούς και μεγάλους μαθητές του Ομίλου & παρουσίαση των 5 μεγάλων αποστολών του Ομίλου στο εξωτερικό (σε ένα χρόνο), ενώ κατά την διάρκεια όλης την βραδιάς θα προβάλλονται στιγμιότυπα από τις αποστολές και από άλλες εκδηλώσεις.

Όλα τα Έσοδα για Κοινωφελείς Σκοπούς
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Παρακαλούμε όσοι έρθουν στην Χοροεσπερίδα, να κρατούν μαζί τους τρόφιμα μακράς διάρκειας, φάρμακα, σχολικά ή ρούχα που δεν χρειάζονται. Όλα τα έσοδα διατίθενται για την αποπεράτωση του Ξενώνα Αγάπης του Ομίλου στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, του οποίου οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Διαγωνισμός Αγιοβασιλόπιτας - Πλούσια Λαχειοφόρος
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Η παράδοση του Ομίλου θέλει και φέτος τον Μεγάλο Διαγωνισμό Αγιοβασιλόπιτας. Η νοστιμότερη και ομορφότερη κερδίζει ένα τρίμηνο μαθημάτων στον Όμιλο. Πάνω από 15 φλουριά κερδίζουν πλούσια δώρα. Θα υπάρχει λαχειοφόρος με δεκάδες προγράμματα του Ομίλου και Μεγάλα Δώρα (Ταξίδια, Δαμονές σε Ξενοδοχεία - Παραδοσιακούς Ξενώνες κλπ)

Πλούσιο Μενού - Τα παιδιά ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ!
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Το Φαγητό περιλαμβάνει: Λαχανοντολμάδες, Μπιφτέκι Φούρνου με Σάλτσα ντομάτας και πατάτες τηγανιτές, Μπεκρή Μεζέ, Ντάκο με Ντομάτα και Φέτα, Πατάτες Φούρνου, Μπριζόλα Χοιρινή με ριζότο, Σαλάτα Πράσινη με διάφορα λαχανικά, στο τέλος της βραδιάς Μακαρόνια με Ανθότυρο, Φρούτα Εποχής, Λουκουμάδες - Άφθονα Εμφιαλωμένα Κρασιά (Κρητικός Τοπικός Οίνος), Νερά, Αναψυκτικά με 15 Ευρώ.

Τα παιδιά Νηπίαγωγείου - Δημοτικού όλων των παιδικών τμημάτων μας και οι φίλοι τους, ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ!

Θα χαρούμε να σας δούμε!

ΠΡΟΣΟΧΗ!
"""""""""""""
Οι θέσεις είναι αριθμημένες! Προσκλήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε από τα κεντρικά του Ομίλου.