Κρητική βραδιά με το Βασίλη ΣταυρακάκηΗ φωνή του έχει ταυτιστεί με το γλέντι και το χορό και κάθε του εμφάνιση αποτελεί ένα γεγονός διασκέδασης. Ο Βασίλης Σταυρακάκης έρχεται την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στο εστιατόριο «Χατζής» στου Κοκκίνη Χάνι για να μας «κεράσει» από τα μεγάλα αποθέματα του αστείρευτου ταλέντου του, πολύτιμα τραγούδια της κρητικής μουσικής.

Ο Βασίλης Σταυρακάκης με την ανεπανάληπτη φωνή του σε κάθε εμφάνιση καταθέτει με την ευκολία ενός μεγάλου δημιουργού και την εμπειρία ενός μεγάλου ερμηνευτή, την πολυδιάστατη πρόταση του στην κρητική μουσική.

Μια πρόταση για την οποία οι λέξεις δεν φτάνουν για να περιγράψουν το μεγαλείο μιας αυθεντικής φωνής η οποία μπορεί να «ζωγραφίσει» όλο το μεγαλείο της κρητικής μουσικής.

Ο Βασίλης Σταυρακάκης εδώ και πολλά χρόνια χτίζει με τη φωνή του κρητικά κομψοτεχνήματα. Το τραγούδι του συμπληρώνει με μεγαλειώδη τρόπο τον ήχο της λύρας και του λαούτου και μπορεί να σε ταξιδέψει στα πιο απάτητα σημεία της Κρήτης.

Η μεστή και δυνατή φωνή του έχουν κατατάξει τον κρητικό καλλιτέχνη ανάμεσα στους καλύτερους ερμηνευτές της κρητικής μουσικής ο οποίος ξέρει όσο κανείς άλλος να χαρίζει απλόχερα, εκτός από συναίσθημα σε κάθε νότα που τραγουδά, κέφι και διασκέδαση. Δικαίως πια ο Βασίλης Σταυρακάκης έχει γίνει η φωνή του γλεντιού μας, η φωνή του χορού μας.

Με την ωριμότητα μιας ολοκληρωμένης καλλιτεχνικής προσωπικότητας ο Βασίλης Σταυρακάκης έχει ετοιμάσει για τη συναυλία του την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου, στο εστιατόριο «Χατζής» στου Κοκκίνη Χάνι,ένα ρεσιτάλ ερμηνείας σ ένα γλέντι που θα μείνει αξέχαστο σ αυτούς που θα χορέψουν και σ αυτούς που θα ενώσουν τις φωνές τους με την ανεπανάληπτη φωνή του.