Το χιόνι που δεν λιώνει! - Όλη η αλήθειαΤο είδαμε και αυτό. Χιόνι να μη λιώνει και να μη γίνεται νερό. Όχι... δε σου κάνω πλάκα αναγνώστη μου. Και για το χιόνι, αυτό που δε λιώνει.... μάντεψε ποιοι ευθύνονται!

Ευθύνονται φυσικά οι χημικοί αεροψεκασμοί. Μας ψεκάζουν με ψεύτικο χιόνι.... τι δεν καταλαβαίνεις, αναγνώστη μου; Δες με τα ματάκια σου για να πεισθείς.Και επειδή δεν το κατάλαβες, το ξαναβάζουμε και την επόμενη μέρα.
Για να δούμε και το Βίντεο.Το χιόνι είναι παγωμένο νεράκι με πολύ χαμηλή πυκνότητα. Τη πυκνότητα του χιονιού, όταν δεν τη γνωρίζουμε την υπολογίζουμε σε 10% που είναι ο μέσος όρος. Αυτό σημαίνει ότι το υπόλοιπο 90% είναι αέρας. Στο βίντεο βλέπουμε το χιόνι να λιώνει και το νερό από το λιωμένο χιόνι, έχει απορροφηθεί το υπόλοιπο χιόνι. Φυσικά το βίντεο σταματάει και δεν συνεχίζει μέχρι να λιώσει όλο το χιόνι με το φλόγιστρο, γιατί θα δούμε το νερό. Το παγάκι που χρησιμοποιεί για να κάνει τη σύγκριση είναι 100% νερό και φυσικά δεν μπορεί να απορροφήσει το νερό από τη λιωμένη ποσότητα του πάγου.


http://itia.ntua.gr/~nikos/metsovo/xioni.pdf

Τόσο απλά... όχι αεροψεκασμοί και βλακείες με λαδορίγανη!

[ellinikahoaxes]