Προσοχή στα "κουκλάκια-ιερείς"

Κυκλοφορεί από χθες σε διάφορες χριστιανικές και μη, σελίδες.


ierovima.gr
freepen.gr

orthodoxathemata.blogspot.gr

insidenews.gr

agioritikovima.gr


Του Κώστα Ζαφειρίου- Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ierovima.gr, που (ευτυχώς) δεν έχουν επιβεβαιωθεί, κάποιοι ετοιμάζονται να «ρίξουν» στην ελληνική αγορά «κουκλάκια-ιερείς», όπως αυτά που βλέπετε στις φωτογραφίες και τα οποία θα συνοδεύονται από το εξής... σλόγκαν: «Για να έχετε πάντα μαζί σας την ευλογία Του». 

Οι επίδοξοι «έμποροι» και εμπνευστές αυτής της νέας...μόδας ευελπιστούν να αποκτήσουν πελάτες παιδιά! 

Επειδή οι καιροί είναι επικίνδυνοι και όλα είναι πιθανά, ας είμαστε όλοι προσεκτικοί. 

Φυσικά το hoax δεν έχει καμιά πληροφορία για το ποιοι σκέπτονται να τα κυκλοφορήσουν και πότε στην αγορά, αλλά και τι είναι αυτό που πρέπει να προσέχουμε. Λες να είναι ο σατανάς μεταμφιεσμένος;

Ο Κώστας Ζαφειρίου και το ierovima.gr μας τονίζουν ότι οι αποκλειστικές πληροφορίες ευτυχώς δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Τότε γιατί ανεβάσατε φαρδιά πλατιά την ανάρτηση; Μήπως για να γίνει ντόρος;
Γιατί δεν μας δίνετε αυτές τις αποκλειστικές πληροφορίες; Τις φωτογραφίες που τις βρήκατε; Μπούρδες και μάλιστα νηστίσιμες, νερόβραστες χωρίς λάδι.

Κρατήστε τις αποκλειστικές πληροφορίες σας, εμείς έχουμε τις δικές μας.
Τσιμπήσανε τρεις φωτογραφίες από το ebay, γράψανε και μια μπούρδα, και να το νέο hoax, ζεστό, ζεστό, μόλις βγήκε από το φούρνο. Τρεχάτε Χριστιανοί.... λίγα κομμάτια μείνανε.
[ellinikahoaxes]