Φοβάται να κάνει την ταινία της ζωής του στο facebook o Πέτρος Τατσόπουλος


Στα πλαίσια των εορτασμών για τα δέκα χρόνια ζωής του facebook, έχουν κάνει την εμφάνισή τους διάφορες εφαρμογές που έχουν ως σκοπό να κάνουν μια ανασκόπηση στη δραστηριότητα των χρηστών του, από τότε που είχαν κάνει εγγραφή.

Μια εφαρμογή που έχει ξεχωρίσει είναι εκείνη που δημιουργεί μια ταινία ανασκόπησης με πολλές φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί κατά καιρούς και έχουν συγκεντρώσει τα περισσότερα "like". Χιλιάδες χρήστες του facebook έχουν χρησιμοποιήσει αυτή την εφαρμογή και δηλώνουν ενθουσιασμένοι.

Παρά τη μεγάλη επιτυχία της εφαρμογής πολλοί χρήστες έχουν αποφύγει τη χρήση της. Ένας από αυτούς είναι ο συγγραφέας και βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος που η σχέση του με το facebook είναι έντονη. Σε μια ανάρτησή του που έγινε πριν μερικές ώρες, ο Πέτρος Τατσόπουλος έγραψε "Φοβάμαι να κάνω την ταινία του Facebook γιατί θα εκτεθεί η μισή Αθήνα που έχω πηδήξει", δίνοντας έτσι απάντηση στην εύλογη απορία των χιλιάδων φίλων, ακόλουθων μα και ψηφοφόρων του.


Όπως ήταν αναμενόμενο, η τοποθέτηση αυτή του Πέτρου Τατσόπουλου, όπως όλες οι άλλες, έδωσαν τροφή για σκέψη σε όλους και σύμφωνα με έρευνα του blob.gr, χιλιάδες χρήστες διέγραψαν τις δικές τους ταινίες για να μην τον εκθέσουν.

Εγκυρες πηγές αναφέρουν ότι τους φόβους του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή και συγγραφέα συμμερίζονται και άλλα μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου όπως είναι για παράδειγμα ο Γρηγόρης Ψαριανός που στο timeline του έχει ουκ ολίγες φωτογραφίες με τον ίδιο να ποζάρει κάθε φορά "βαμμένος" με τα χρώμα διαφορετικής πολιτικής παράταξης.