Αποκλειστικό: Ο Jack Bauer επιστρέφει στη μικρή οθόνη!


Χαρές και πανηγύρια για τους απανταχού φίλους του υπερπράκτορα σε όλο το κόσμο. Ο δυναμικός Jack Bauer που έχει επιζήσει από σφαίρες, κινέζικα βασανιστήρια, πυρηνικές εκρήξεις ακόμα και από τον προσωπικό του θάνατο, ακόμα και από το υποκριτικό ταλέντο του Kiefer Sutherland, ανοίγει έναν νέο κύκλο επεισοδίων.

Σύντομα θα ξεκινήσουν να προβάλλονται τα νέα επεισόδια και το κοινό κρατάει την ανάσα του για το πως δε θα πεθάνει ο J.B. αυτή τη φορά, με ποιο τρόπο θα κατατροπωθούν οι κακοί, πόσες φορές θα χρησιμοποιηθεί η ατάκα "you have to trust me on this"και πως οι σεναριογράφοι θα κατορθώσουν να βρουν την υπέρτατη απειλή μετά τη καταστροφή του Λευκού Οίκου, το θάνατο 48 Προέδρων και τις εκρήξεις πυρηνικών όπλων σε αμερικανικές μεγαλουπόλεις. Επίσης οι τηλεθεατές αναρωτιούνται ποιο ματζούνι θα είναι αυτό που θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν ώστε να παραμείνουν ξύπνιοι κατά τη διάρκεια προβολής των επεισοδίων.

Σε αυτό θα βοηθήσει και ο μειωμένος αριθμός επεισοδίων. Αυτή τη φορα θα είναι 12και όχι 24, σε μια προσπάθεια να κρατηθεί ρεαλιστικό το concept πραγματικού χρόνου. "Ο Jack Bauer δε μπορεί να νικήσει το χρόνο (μάλλον)" λέει στο theblob.gr ο παραγωγός Robert Cochran. "Είναι ένας άνδρας μεσήλικας, που έχει αυξημένη ανάγκη να ουρεί συχνά. Δε θα ήταν καθόλου καλό για τις διαφημισεις να εντάξουμε και τη συγκεκριμένη δραστηριότητα στη σειρά. Χρειάστηκε να αφαιρέσουμε αυτές τις σκηνές και μείναμε με 12 επεισόδια". [theblob.gr]

Για να δείτε το πρώτο επεισόδιο της σειράς σε παγκόσμια πρώτη πατήστε εδώ