Είμαι όμορφη, 25 ετών και ψάχνω πλούσιο γαμπρό... Καταρρίπτεται!


Γυρνάει σε όλο το διαδίκτυο με τη δοκιμασμένη μέθοδο του copy paste και είναι για να γελάς με τα σχόλια των αναγνωστών οι οποίοι παραδόξως στο διαδίκτυο ξεχειλίζουν από τιμιότητα και ακεραιότητα χαρακτήρα ασχέτως αν και στις μέρες μας ακόμα η προίκα καλά κρατεί...

Τίτλοι του άρθρου...

Είμαι όμορφη,25 ετών και ψάχνω πλούσιο γαμπρό.......

ΑΠΙΘΑΝΟ: 25χρονη έβαλε αγγελία, ψάχνοντας πλούσιο άνδρα και πήρε αποστομωτική απάντηση

Η φωτογραφία που συνοδεύει το σύνολο των άρθρων που κυκλοφορούν είναι η παρακάτω και μακάρι να ήμουν πλούσιος......

Ας δούμε τι γράφει το εν λόγο άρθρο,αντιγράφω από το star.gr το οποίο αποκαλύπτει μεν το όνομα της κοπέλας αλλά δεν μας λέει την ιδιότητα της,τα υπόλοιπα δεν αναφέρουν καν το όνομα της.

Η Chandler Lass είναι blogger και έχει αποκτήσει πάρα πολλούς φανατικούς αναγνώστες. Στόχος της ζωής της είναι να βρει έναν πλούσιο άνδρα για να τον παντρευτεί και να λύσει το πρόβλημα της ζωής της.

Μάλιστα για να το πετύχει αυτό ανάρτησε σε ένα φόρουμ την συγκεκριμένη αγγελία:

«Θα είμαι ειλικρινής για το τι θέλω να σας πω. Είμαι 25 ετών. Είμαι πολύ όμορφη, έχω στυλ και καλό γούστο. Θα ήθελα να παντρευτώ έναν άντρα με ετήσιο μισθό 500.000 δολάρια και πάνω. Ίσως με χαρακτηρίσετε άπληστη, αλλά ένας ετήσιος μισθός 1 εκ. δολαρίων, θεωρείται ως μεσαία τάξη στη Νέα Υόρκη.

Η απαίτησή μου δεν είναι υψηλή. Υπάρχει κάποιος σε αυτό το φόρουμ με ετήσιο εισόδημα 500.000 δολάρια; Και αν είστε όλοι παντρεμένοι, θέλω να σας ρωτήσω: Τι πρέπει να κάνω για να παντρευτώ έναν πλούσιο σαν εσάς;

Ανάμεσα στους άνδρες με τους οποίους έχω βγει ραντεβού στο παρελθόν, ο πιο πλούσιος έβγαζε 250.000 δολάρια το χρόνο και αυτό είναι το χαμηλότερο όριό μου. Αν κάποιος θέλει να ζήσει σε μια καλή περιοχή, το εισόδημα αυτό δεν είναι αρκετό.

Έτσι απευθύνω σε εσάς ορισμένες ταπεινές ερωτήσεις:

Πού συχνάζουν οι πλούσιοι εργένηδες; (Παρακαλείσθε να αναφέρετε τα ονόματα και τις διευθύνσεις των μπαρ, εστιατορίων, γυμναστηρίων).
Σε ποια ηλικιακή ομάδα θα πρέπει να στοχεύω;