Φωτογραφήθηκε από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό « τεράστιο αντικείμενο» με διάμετρο 5000 km! Καταρρίπτεται


Τι να πεις για αυτό το τρομακτικό άρθρο που γυρίζει στο διαδίκτυο με τίτλο

Φωτογραφήθηκε από τό Διεθνή Διαστημικό Σταθμό « τεράστιο αντικείμενο» με διάμετρο 5000 km!

Ας δούμε τι ισχυρίζεται το φαεινό άρθρο...

Ο Βρετανός ερευνητής Stephen Hannard ADG έχει υποβάλει στην δημοσιότητα αυτή την εικόνα που έχει κυκλοφορήσει από το Πλανητάριο Μπραζίλια προσφάτως, και δείχνει ένα αντικείμενο ή τουλάχιστον ένα τεράστιων διαστάσεων, σε σχήμα δίσκου που εμφανίζεται πάνω από την ατμόσφαιρα της Γης. Υπολογίζεται ότι ο δίσκος έχει διάμετρο περίπου 3.000 μίλια έως (περίπου 5.000 χιλιόμετρα), και φωτογραφήθηκε από τους αστροναύτες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

«Αν κοιτάξετε στο κάτω αριστερό μέρος της εικόνας – δήλωσε ο Stephen Hannard-μπορείτε να δείτε ένα σχηματισμό των νεφών που περνά πάνω από την κορυφή της ανωμαλίας. Αυτό υποδεικνύει ότι το αντικείμενο δεν είναι μια προβολή στη Γη. Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό το αντικείμενο, μπορώ να κάνω μόνο εικασίες σε αυτό το σημείο. Ήρθα σε επαφή με το Πλανητάριο για περαιτέρω διευκρινίσεις σχετικά με την παρουσίαση, αλλά θα δημοσιεύσουμε μια ενημέρωση, για μία ποίο λεπτομερή απάντηση. »
Προφανώς, κοιτάζοντας αυτές τις φωτογραφίες, έχουμε μία ερώτηση: αυτή η ανωμαλία μπορεί να είναι το αποτέλεσμα της του HAARP; Ή μήπως είναι μια μαγνητική ανωμαλία στον πλανήτη; Περιμένουμε απαντήσεις από το παρατηρητήριο και από τον ερευνητή Stephen Hannard.


Τρομερός ερευνητής,τρομεροί και οι λάτρεις των ούφο που εκστασιάζονται και ηδονίζονται...

Θα τους το χαλάσω λίγο αλλά δεν πειράζει....

Ας πάμε τώρα στο πλανητάριο Brazilia όπου άνοιξε μετά από 16 χρόνια με νέα μηχανήματα που έχουν την δυνατότητα ακόμα και της αναπαράστασης πτήσης διαστημοπλοίων που πλησιάζουν τη γη καθώς η τεχνολογία των μηχανημάτων του πλανητάριου δίνει την αίσθηση του βάθους και της βύθισης,η εν λόγο φωτογραφία δεν είναι τραβηγμένη από τον ISS και δεν δείχνει κανένα διαστημόπλοιο αλλά είναι μια αναπαράσταση του τι γίνεται αν ένας μετεωρίτης χτυπήσει την γη.Το μαύρο μηχάνημα είναι το μηχάνημα προβολής του πλανητάριου.

http://www.soubrasilia.com/brasilia/planetario-de-brasilia/

http://www.correiobraziliense.com.br/app/noticia/eu-estudante/ultimasnoticias_geral/33,104,33,95/2013/12/11/me_gerais_interna,402799/planetario-reabre-hoje.shtml