Φάντασμα άνδρα τρέχει σε κερκίδα γηπέδου στη Βολιβία. Η εξήγηση του βίντεο.Ένα βίντεο που κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός του δικτύου FOX, κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του αγώνα κυπέλλου στη Βολιβία, στις 17 Απριλίου, ανάμεσα στις ομάδες The Strongest και Defensor Sporting έχει δημιουργήσει ένα μικρό χαμό στο διαδίκτυο και όχι μόνο από χθες. Τα ellinikahoaxes ερεύνησαν αυτή την ιστορία και σας παρουσιάζουν την εξήγηση.

Η ανάρτηση του περίεργου βίντεο λέει:

Ιστορίες φαντασμάτων κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός του δικτύου FOX, κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του αγώνα κυπέλλου στη Βολιβία, στις 17 Απριλίου, ανάμεσα στις ομάδες The Strongest και Defensor Sporting.


Λίγα λεπτά πριν από το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα, η κάμερα εστιάζει σε ένα σημείο της κερκίδας, όπου εμφανίζεται μία φιγούρα να τρέχει από τη μία άκρη στην άλλη και να περνάει μέσα από το διαχωριστικό πλέγμα.


Φυσικά δεν είναι λίγοι αυτοί που μιλούν για κάποιο τρικ μέσω υπολογιστή και δεν πιστεύουν σε καμία περίπτωση τις ιστορίες περί φαντασμάτων. Ωστόσο, κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι το συγκεκριμένο γήπεδο χτίστηκε σε σημείο που παλαιότερα βρισκόταν ένα νεκροταφείο, ενώ τη δεκαετία του '50 ένα τμήμα της κερκίδας κατέρρευσε παρασύροντας στο θάνατο 500 περίπου θεατές.

---------------------------Η εξήγηση. 

Το βίντεο είναι πραγματικό και δεν το έχουν επεξεργαστεί, αλλά οποιαδήποτε αναφορά για φαντάσματα και πνεύματα που περνάνε τρέχοντας μέσα από τα κάγκελα του γηπέδου ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας.

Εκτός από το Fox Sports τον αγώνα μαγνητοσκοπούσε και ένα ακόμη τηλεοπτικό κανάλι, το Super Sport 365. Μπορεί στο βίντεο του Fox Sports το πλάνο να είναι τραβηγμένο από μακριά και να μην μπορείς να ξεχωρίσεις τι στο καλό είναι αυτό, αλλά το βίντεο του Surer Sport 365 είναι πολύ καλύτερο και μας δείχνει την κερκίδα λίγα δευτερόλεπτα πριν από το βίντεο του Fox Sports με το φάντασμα.
Το φάντασμα μόνο φάντασμα δεν είναι. Είναι αυτό ακριβός που βλέπουμε. Ένας μαυροντυμένος άντρας τρέχει στο διάδρομο της κερκίδας. Αυτό που παρουσιάζετε σαν κάγκελα, φυσικά και δεν είναι κάγκελα αλλά οι σκάλες του γηπέδου. Στο πολύ καλύτερο βίντεο του Super Sport 365 βλέπουμε τον άντρα να κατεβαίνει τις σκάλες του γηπέδου και να μπαίνει τρέχοντας στο διάδρομο. 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη σύγκριση ανάμεσα στα βίντεο του Fox Sports και Super Sport 365 που ξεσκαρτάρει τα φαντάσματα από τους ανθρώπους.