Δείτε πως αντιδρούν τα σημερινά παιδιά βλέποντας walkman και κασέτες…


Κάποτε ήταν η μεγάλη αποκάλυψη. Θεωρούνταν απίστευτη πρωτοπορία να μπορεί κανείς να παίρνει… μαζί του τη μουσική. Οσοι έχουν ζήσει την πρώτη συγκίνηση που προσέφερε το walkman όμως πιθανότατα θα πάθουν κατάθλιψη παρακολουθώντας τις αντιδράσεις των σημερινών παιδιών όταν αντικρίζουν τη συγκεκριμένη συσκευή.

Μάτια διάπλατα ανοιχτά, γεμάτα απορία. Αμηχανία, γιατί δεν μπορούν να κατανοήσουν πώς λειτουργεί αυτό το τεράστιο- για τα δεδομένα της σημερινής τεχνολογίας- αντικείμενο. Και άφθονο γέλιο. Κάπως έτσι αντέδρασαν οι πιτσιρικάδες του σήμερα πιάνοντας στα χέρια τους ένα walkman.

Η κατάσταση… ξέφυγε όταν τους έδωσαν και μία κασέτα- οι περισσότεροι δεν την είχαν ξαναδεί- με μία κοπέλα να δηλώνει πως αισθάνεται σαν τον Ιντιάνα Τζόουνς προσπαθώντας να ανακαλύψει πως μπαίνει στο walkman. Τα περισσότερα παιδιά προσπαθούσαν να πατήσουν κάποιο αόρατο κουμπί, συνηθισμένα στις οθόνες αφής, ενώ δεν μπορούσαν με τίποτα να καταλάβουν πώς κάποτε ο κόσμος έτρεχε με αυτή τη συσκευή πάνω του.Το πήραμε από το makeleio