Ποιος είναι Αντώνης Δούμας;


Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 18 Φεβρουαρίου του 1969 και το πραγματικό του όνομα είναι Αντώνης Δούμας.

Το 1981, σε ηλικία μόλις 12 ετών συμμετείχε στο "πειρατικό" ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης μέχρι το 1987. Στα 6 αυτά χρόνια δημιούργησε πολλούς μικρούς πειρατικούς σταθμούς, ενώ το 1986 δημιουργεί έναν από τους μεγαλύτερους πειρατικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης, ονόματι 16 ώρες Θεσσαλονίκη.

 Για μία σεζόν (1987-1988) παρουσίαζε την εκπομπή Τι ακούει η Θεσσαλονίκη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης FM 100. Το 1988 έστησε κι ανέλαβε τη διεύθυνση προγράμματος του πρώτου ραδιοφωνικού σταθμού στην Ελλάδα με ασταμάτητη ξένη μουσική, του επίσης δημοτικού ραδιοφώνου FM 101. 

Παράλληλα την ίδια χρονιά ξεκίνησε την τηλεόραση παρουσιάζοντας στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης TV 100 την πρώτη μουσική τηλεοπτική εκπομπή σε μη κρατικό κανάλι, ονόματι Club TV 100 ενώ ήταν και συμπαρουσιαστής της μουσικής εκπομπής Beat Box την οποία παρουσίαζε ο Κώστας Καπετανίδης.

Ο Αντώνης Κανάκης είναι Έλληνας παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός. Το πραγματικό του όνομα είναι Αντώνης Δούμας κι επέλεξε το "Κανάκης" όταν ασχολιόταν με το πειρατικό ραδιόφωνο. Ήταν σύνηθες εκείνη την εποχή οι ραδιοπειρατές να βγαίνουν στα ερτζιανά με ψεύτικα ονόματα. Αργότερα, όταν μπήκε στην τηλεόραση, το διατήρησε αφού όλοι τον ήξεραν ως Κανάκη.