Ξέχασε ο πιλότος να απενεργοποιήσει τον ψεκασμό κατά την προσγείωση


Αυτό είναι το βίντεο με την προσγείωση αεροπλάνου που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου με το αεροπλάνο που ψεκάζει με χημικά καθώς κατεβαίνει στο διάδρομο.

Οι... «συνωμοσιολόγοι» που ισχυρίζονται ότι οι αεροπορικές εταιρείες συμμετέχουν στους χημικούς αεροψεκασμούς, χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεση του λαού για μια φορά επιβεβαιώνονται.

Ας μας απαντήσουν οι 'ειδικοί' τι ακριβώς κάνει αυτό εδώ το αεροπλάνο. Παρά το γεγονός ότι προσγειώνεται μέσα στην ομίχλη, η εκπομπή των chemtrails είναι ολοφάνερη. Η ύπαρξή τους δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ή να εξηγηθεί με τη δικαιολογία των καιρικών συνθηκών 'εκεί ψηλά'. Εξάλλου οι ουρές δεν προέρχονται από το πίσω μέρος των κινητήρων κι απ' όσο γνωρίζουμε, σε αναγκαστική προσγείωση ΠΡΩΤΑ αδειάζουν από καύσιμα και μετά προσγειώνονται. Εξάλλου μόνο με καύσιμα δεν μοιάζουν αυτές οι ουρές. Δείτε και μόνοι σας.


Να πιάσουμε πρώτα τα εύκολα. 

Γιατί κατέβηκε το βίντεο; Το βίντεο έχει πνευματικά δικαιώματα, και κάποιος το πήρε από την αρχική πηγή του, άλλαξε τον τίτλο και την περιγραφή και το πλασάρισε σαν απόδειξη για τους αεροψεκασμούς. Οι αφυπνισμένοι, ψεκασμένοι με τη μανία που έχουν να παρουσιάζουν οτιδήποτε βλακεία και ηλιθιότητα σαν απόδειξη για τους αεροψεκασμούς δεν μπορούν να τα καταλάβουν αυτά και τους φαίνεται πολύ περίεργο που το βίντεο διαγράφηκε. Ναι πολυψεκασμένοι μου, διέγραψαν το βίντεο για να μη μάθουμε για τους αεροψεκασμούς, αλλά άφησαν το αρχικό βίντεο που παρουσιάζετε εσείς οι ίδιοι στην ανάρτησή σας και γιατί δεν αναφέρεστε καθόλου στην περιγραφή του αρχικού βίντεο ή στην κλοπή του; Δε μπορεί... για να το έχετε ενσωματώσει στην ανάρτησή σας θα το έχετε δει. Ότι μας συμφέρει στο βωμό της παραπληροφόρησης, βλακείας, ανοησίας, και ηλιθιότητας.
Πηγή; Ο κατοχικός που τα οικονομάει από διαφημίσεις και πυραμίδες χρυσού, με τις μπούρδες του.