Φυτό ΔΕΝ σκοτώνει το 98% των καρκινικών κυττάρων σε 16 ώρες!


Άλλο ένα άρθρο έρχεται και υπόσχεται θεραπεία για το καρκίνο εντός 16 ωρών!Εκπληκτικό,τρίβουν τα μάτια τους λέει οι επιστήμονες...

ΦΥΤΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ 98% ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΣΕ 16 ΩΡΕΣ! ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ!

Οι επιστήμονες προσπαθούν συνεχώς και με αρκετούς τρόπους να καταφέρουν να θεραπεύσουν την επάρατη νόσο και να οδηγήσουν στο οριστικό τέλος του καρκίνου.
Σύμφωνα με επιστημονικό άρθρο που δημοσιεύθηκε στο έντυπο Life Science η αρτεμισινίνη, παράγωγο του «Sweet wormwood» ή του «Artemisia Annua», που χρησιμοποιούταν από την Κινεζική ιατρική μπορεί να «σκοτώσει» το 98% των καρκινικών κυττάρων εντός μόλις 16 ωρών.


.......................................................

Ας μην το αναπαράγω ολόκληρο επειδή πόνεσαν τα μάτια μου από το τρίψιμο αν και δεν είμαι επιστήμονας όπως και όσοι φίλοι μου που αναπαράγουν αυτό το άρθρο στο facebook με σχόλια για τις καταραμένες φαρμακευτικές που δε βγάζουν το φάρμακο για το καρκίνο για να οικονομάνε από τις χημειοθεραπείες....

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ αν είχα φαρμακευτική εταιρία και ανακάλυπτα το φάρμακο για το καρκίνο και με δεδομένο την 20ετή αποκλειστική διάθεση στην αγορά (πατέντα) θα έβγαζα το φάρμακο,έτσι για 20 χρόνια θα το πωλούσα αποκλειστικά,θα έβγαζα τρελά λεφτά και θα γινόμουν και ήρωας..

Στην ΕΕ η προστασία των πατέντων (διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας) διαρκεί για 20 χρόνια, αν και ο φαρμακευτικός τομέας είναι μοναδικός στο ότι αυτή η προστασία μπορεί να επεκταθεί από ένα συμπληρωματικό πιστοποιητικό προστασίας (SPC).
http://www.medochemie.com/Other-Pages/FAQ.aspx?lang=el-GR

Ξαναγυρνάω στο θέμα...

Καμία τεκμηριωμένη μελέτη-απόδειξη για τη θεραπεία του καρκίνου εντός 16 ωρών παρουσιάζεται.

Τι συμβαίνει όμως με τη Αρτεμισίνη;

Υπάρχει όντως μια επιστημονική μελέτη η οποία λέει πως η αρτεμισίνη έχει κάποιες ιδιότητες που θα μπορούσαν ίσως να χρησιμοποιηθούν σε κάποια φάρμακα για την καταπολέμηση του καρκίνου και αυτό γιατί περιέχει μια ομάδα ενδοϋπεροξειδίου η οποία μπορεί να αντιδράσει με το σίδηρο,επίσης οι ενώσεις της αρτεμισίνης έχει αποδειχθεί πως έχουν αντιφλεγμονώδη δράση.Οι ιδιότητες αυτές την κάνουν ελκυστική στο να χρησιμοποιηθεί σε κάποια φάρμακα για την καταπολέμηση του καρκίνου.Απέχει πολύ όμως από τις αξιώσεις του άρθρου για θεραπεία εντός 16 ωρών με χορήγηση αρτεμισίνης.
Δείτε λεπτομέρειες στο παρακάτω σύνδεσμο
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22935909

Οι αξιώσεις του άρθρου για θεραπεία εντός 16 ωρών.. Kαταρρίπτονται.
Ο καρκίνος δεν είναι αλλεργία.

[ellinikahoaxes & krypteia]