Νιώθω περήφανος για τον Μάκη Βορίδη


Παρακολουθώ με τεράστιο ενδιαφέρον τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και δεν σας κρύβω πως νιώθω μεγάλη περηφάνεια βλέποντας τα τελευταία γεγονότα.

Πίστευα στον Μαυρουδή από όταν ήταν ακόμη μαθητής του Κολλεγίου και ως πρόεδρος των «Ελεύθερων Μαθητών», μου έστελνε γράμματα στη φυλακή για να εκφράσει το θαυμασμό του για τα έργα και τις πράξεις μου και να ακούσει τις πολύτιμες συμβουλές μου. Όταν αποφοίτησε δεν δίστασα να του εμπιστευθώ με κλειστά μάτια τη θέση του γενικού γραμματέα της νεολαίας της Ε.Π.ΕΝ. προκειμένου να συνεχίσει το τεράστιο έργο του Νίκου Μιχαλολιάκου και δεν με απογοήτευσε, δίνοντας μάχες εντός και εκτός εισαγωγικών. Τέτοιο ταλέντο στο τσεκούρι είχα να δω από τις εποχές των ταγμάτων ασφαλείας και χάρηκα ιδιαίτερα όταν τον διέγραψαν από το σύλλογο φοιτητών της Νομικής λόγω της φασιστικής του δράσης, καθώς επιβεβαιώθηκα για το γεγονός ότι βαδίζει στο σωστό δρόμο.

Η επιλογή του να ενταχθεί στο ΛΑ.Ο.Σ. με απογοήτευσε ελαφρώς μιας και δεν ήταν αρκετά φασιστικό για τα γούστα μου, ωστόσο παραδέχομαι ότι λειτούργησε σαν ένας άψογος δούρειος ίππος για να μπουν στην Κυβέρνηση άνθρωποι με τα ιδεώδη μας. Πλέον, αρκετά χρόνια αργότερα, παρακολούθησα ιδιαίτερα συγκινημένος τον Μαυρουδή να ορκίζεται ως ο νέος Υπουργός Υγείας. Ο συμβολισμός είναι μεγάλος. Άλλωστε κι εγώ αισθανόμουν σαν Υπουργός Υγείας, με ασθενή ολόκληρη τη χώρα, η οποία και βρισκόταν σε γύψο και τη σώσαμε. Του εύχομαι καλή σταδιοδρομία σαν Υπουργός και να φτάσει να γίνει κι αυτός μια μέρα Πρωθυπουργός, Πρόεδρος Δημοκρατίας και αντιβασιλέας, όπως είχα υπάρξει κι εγώ.

Όσο για την Ελλάδα, είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος για το μέλλον της. Τα άξια παιδιά της Χρυσής Αυγής διαρκώς ανεβαίνουν και μεγαλώνουν το ποσοστό τους και είμαι βέβαιος πως μια ημέρα θα κυβερνήσουν. Στον Νικόλα το Μιχαλολιάκο θέλω να στείλω αγωνιστικούς χαιρετισμούς. Κι εμένα με έκλεισαν στη φυλακή γιατί με φοβόντουσαν, το ίδιο έκαναν και σε εκείνον. Στο τέλος θα νικήσει και ο φασισμός θα θριαμβεύσει. Μπήκαμε ήδη στην Κυβέρνηση με τον Μαυρουδή, το νερό έχει μπει στο αυλάκι. Σύντομα θα επανέλθει η δικτατορία και εγώ θα καμαρώνω από ψηλά.

Καλή αρχή Μαυρουδή, κάνε με υπερήφανο.