Τζάμια από οθόνες κινητών Samsung καθαρίζουν πλέον οι μετανάστες στα φανάρια


Οθόνες έξυπνων κινητών έχουν ξεκινήσει να καθαρίζουν οι εργαζόμενοι στα φανάρια.

"Όπου υπάρχει ζήτηση υπάρχει και προσφορά" αναφέρει στο theblob.gr ο Σαλίφ, διακεκριμένος καθηγητής οικονομικής επιστήμης στην πατρίδα του και πλέον άτυπος εκπρόσωπος των εκ Πακιστάν βιοπαλαιστών των ελληνικών φαναριών.

"Η κατακόρυφη άνοδος της τιμής της βενζίνης αλλά και του κόστους που συνεπάγεται η κατοχή αυτοκινήτου (τέλη κυκλοφορίας κτλ), σε συνδυασμό με τη ραγδαία αύξηση στο μέγεθος της οθόνης κινητών που πλέον συναγωνίζονται αυτό μιας μικρής τηλεόρασης, μας ανάγκασε να διαφοροποιήσουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε".

Πλέον οι διερχόμενοι από τα φανάρια των μεγάλων πόλεων μπορούν, έναντι συμβολικού αντιτίμου που κυμαίνεται μεταξύ 5-50 λεπτά του ευρώ, να αποκτήσουν εντός δευτερολέπτων μια πεντακάθαρη και αστραφτερή οθόνη στο έξυπνο κινητό τους, απαλλαγμένη από λιπαρότητα προσώπου, πιτυρίδα και δαχτυλιές.

"Βρήκα την υγειά μου! Έχω δώσει ενάμισι μισθό για να πάρω αυτό το κινητό που βλέπεις και είναι αμέτρητες οι φορές που είμαι με κοπέλα και ντρέπομαι να το ακουμπήσω στο τραπέζι καφετέριας ή μπαρ, ακόμη και αν έχω βρει τρόπο να χωρέσει, λόγω της μόνιμης μπίχλας στην οθόνη. Μάταια προσπαθούσα να το καθαρίσω τρίβοντάς το πότε στο τζιν πότε στη μπλούζα μου. Το μόνο που κατάφερνα είναι να μετακινώ τη βρώμα. Έχω δοκιμάσει σεντόνι, τραπεζομάντηλο, πετσέτα κουζίνας, υγρό μαντηλάκι. Τίποτα" λέει ο 25χρονος Μανώλης κάτοχος ενός 7ιντσου Samsung Galaxy S7 και ένας από τους πιο τακτικούς πελάτες του Σαλίφ.

Το παράδειγμα των μεταναστών στα φανάρια δεν άργησαν να μιμηθούν και τα βενζινάδικα τα οποία πλέον με κάθε γέμισμα του ντεπόζιτου προσφέρουν δωρεάν στεγνό καθάρισμα οθόνης και θήκης κινητών.

Άλλωστε, με βάση το ίδιο σκεπτικό, μπήκε στην αγορά κινητών και η CarGlass επισκευάζει, CarGlass αντικαθιστά, η οποία πλέον επισκευάζει ραγίσματα και ρωγμές σε οθόνες "έξυπνων" τηλεφωνικών συσκευών και ταμπλετών χωρίς χρέωση ή σε περίπτωση θραύσης τις αντικαθιστά, απλά με την επίδειξη της απόδειξης αγοράς της συσκευής η οποία λειτουργεί και ως εγγύηση.