Η Δήμητρα Λιάνη προκάλεσε σε Ice Bucket Challenge την Αναστασία Αθήνη


Την Αναστασία Αθήνη προκάλεσε να βραχεί μ' έναν κουβά παγωμένο νερό η Δήμητρα Λιάνη, μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Facebook, στα πλαίσια του παγκόσμιου κινήματος του Ice Bucket Challenge.

Η δεύτερη σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου είχε κληθεί να συμμετάσχει στην συμβολική αυτή πράξη από τον εξάδερφό της, Γιώργο Λιάνη. Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε σήμερα το πρωί στο Facebook, η Δήμητρα Λιάνη φαίνεται να αποδέχεται την πρόκληση από το σπίτι της, ρίχνοντας το παγωμένο νερό πάνω της. Κατά τη συνήθη πρακτική, ο αποδεχόμενος την πρόκληση ευχαριστεί το άτομο που τον προκάλεσε, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση προς κάποιο άτομο της επιλογής του να υπομείνει το παγωμένο νερό, πρωτού βραχεί. Παρ' όλα αυτά η πρώην αεροσυνοδός επέλεξε διαφορετική προσέγγιση, προσθέτοντας σασπένς στη διαδικασία.

Αφού ευχαρίστησε τον «αγαπημένο της ξάδερφο», αναποδογύρισε τη λεκάνη με το νερό κατά πάνω της. Στη συνέχεια, αφού σκούπισε το νερό από πάνω της, προσέγγισε τον φακό της κάμερας λέγοντας «Και τώρα, προκαλώ με τη σειρά μου την Αναστασία Αθήνη στο Ice Bucket Challenge. Έχεις εικοσιτέσσερις ώρες χρυσό μου. Φιλάκια».

Υπενθυμίζεται πως τον Οκτώβριο του 1997 η Αναστασία Αθήνη είχε χαστουκίσει τη Δήμητρα Λιάνη, ενώ εκείνη υπέγραφε αντίγραφα του βιβλίου που είχε εκδόσει τότε. Η δράστις είχε αποδόσει την πράξη της στο «κακό πρότυπο» που προωθούσε η Δήμητρα Λιάνη. Παρά τις τότε δηλώσεις ότι δεν επιθυμούσε τη δίωξή της, η χήρα Παπανδρέου φαίνεται να μην έχει ξεχάσει μέχρι σήμερα την παλιά της Νέμεση, επιβεβαιώνοντάς το με τη σημερινή της δημοσίευση. Όπως είναι επόμενο, αναστάτωση έχει δημιουργηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με το περιστατικό. Το κοινό παρακολουθεί τις εξελίξεις με αγωνία για το πως θα αντιδράσει στην πρόκληση η Αθήνη και αν τελικά θα την δεχτεί μέσα στο επόμενο εικοσιτετράωρο.