Τέσσερις και σήμερα για το iPhone 6: Τι νέο μάθαμε


Οτι νέο μπορέσαμε να αλιεύσουμε για το νέο iPhone. Οι γνωστοί κατασκηνωτές πάντως είναι ήδη στο Apple Store της 5η Λεωφόρου περιμένοντας την 19η Σεπτεμβρίου!

Οι ημέρες της παρουσίασης του iPhone 6 πλησιάζουν και η φρενίτιδα αρχίζει να εκδηλώνεται.

Ηδη, στο Apple store της 5ης λεωφόρου, οι πρώτοι «κατασκηνωτές» έκαναν την εμφάνισή τους.


Με σακίδια, καρέκλες παραλίας και ηλιακούς φορτιστές για να μην ξεμείνουν από μπαταρία οι αγαπημένες i συσκευές τους, πιάνουν πόστο για να βρεθούν πρώτοι στην ουρά… όχι στις 9 Σεπτεμβρίου που θα γίνει η επίσημη παρουσίαση, αλλά στις 19 Σεπτεμβρίου οπότε το νέο τηλέφωνο θα βρεθεί στα Apple καταστήματα!

NFC Τι είναι και γιατί μας νοιάζει


Το νέο iPhone θα έχει NFC, το πρωτόκολλο της ειδικής συχνότητας που επιτρέπει την επικοινωνία μεταξύ δύο συσκευών σε κοντινή απόσταση. Το ζητούμενο είναι φυσικά οι ηλεκτρονικές πληρωμές. Δεν είναι πρωτιά. Αλλα κινητά το έχουν ήδη, φωτογραφικές μηχανές επίσης (για να αδειάζουν τις φωτογραφίες τους όταν βρεθούν κοντά στον ρυθμισμένο υπολογιστή κλπ). Αυτό που έχει σημασία είναι ότι όταν μία τεχνολογία περάσει σε συσκευές Apple οι χρήστες το λειτουργούν μετά μανίας.

USB δύο όψεων


Το νέο USB που θα μπαίνει στη θύρα του και από τη μία και από την άλλη πλευρά είναι έτοιμο παγκοσμίως και πολλοί λένε ότι θα εγκαινιαστεί στο νέο iPhone 6 διευκολύνοντας τους χρήστες που δεν θα αναζητούν την σωστή πλευρά για να συνδέσουν το τηλέφωνο. Οι τελευταίες φήμες φέρουν τελικά την Apple να μην υιοθετεί ακόμα το νέο μοντέλο πρίζας του USB.

Οθόνη από ζαφείρι


Η ανθεκτικότατη οθόνη από ζαφείρι που μαθαίναμε ότι θα φιλοξενεί το νέο τηλέφωνο μάλλον δεν θα είναι για όλους. Χθες, αναλυτής που ειδικεύεται στις …προβλέψεις δήλωσε ότι οι τελευταίες φήμες από την παραγωγή θέλουν την Apple να τοποθετεί τη συγκεκριμένη οθόνη μόνο στο κορυφαίο μοντέλο των 64GB ως δοκιμή στην πράξη για πλήρη υιοθέτηση στο iPhone 6s.

Ανάλυση retina X3

Αν η ανάλυση της οθόνης του iPhone 5s σας εντυπωσίασε, η οθόνη του iPhone 6 θα σας αφήσει άναυδους. Η ανάλυση φέρεται να έχει εκτοξευθεί από τα 1136 x 640 Pixels στα 1704x960 με ότι αυτό συνεπάγεται για την αίσθηση στο μάτι αλλά και την ακρίβεια αφής!

Τιμή

Οι ενδείξεις για την τιμολόγηση του νέου iPhone θέλουν τη νέα συσκευή να ξεκινά από τα 750 ευρώ για την έκδοση 16GB ενώ αν όντως παρουσιαστεί και το phablet με τη μεγαλύτερη οθόνη, οι προβλέψεις ότι θα κοστίζει +100€ δεν μοιάζουν να διαψεύδονται.

Για την ώρα πάντως η ζωή στο Apple store της 5ης Λεωφόρου κυλάει ομαλά, πρωί και βράδυ:


Νεαρός χρήστης από την Ελλάδα που μας έστειλε και τις φωτογραφίες δοκιμάζει το iPhone 5s

Το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο και για όλα τα υπόλοιπα προϊόντα