Ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Κώστα Πλεύρη το 1997...


Αρχές του 1997. Ένας νεαρός βιβλιοπώλης, ο σημερινός υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, συνομιλεί με τον ακροδεξιό - μέντορά του Κώστα Πλεύρη στον τηλεοπτικό σταθμό Telecity. Πριν ο Άδωνις Γεωργιάδης, γίνει τροϊκανότερος των τροϊκανών, πριν αγωνιστεί ώστε να ξεπεράσει την τρόικα σε κυνισμό, ο σημερινός υπουργός και πρώην τηλεβιβλιοπώλης παρέδιδε μαθήματα... "πατριωτισμού" δίπλα στον ιδρυτή της φασιστικής "4ης Αυγούστου".

Στο βίντεο που παρουσιάζει το Periodista.gr, o Άδωνις Γεωργιάδης ακούει ευλαβικά τον μέντορά του, συμφωνεί με τις θέσεις περί ανωτερότητας των Ελλήνων (μάλιστα ο Πλεύρης υποστηρίζει ότι οι Έλληνες είναι ο μοναδικός λαός που... γελάει), αλλά και με τα όσα υποστηρίζει ο Κώστας Πλεύρης για τους Εβραίους. Επίσης ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο σημερινός υπουργός Υγείας δηλώνει ότι "για την Κωνσταντινούπολη, όταν θα έρθει η ώρα του αγώνος και το αίμα μας θα δώσουμε", για να ακούσει ένα μεγαλοπρεπές μπράβο από τον ακροδεξιό Πλεύρη.

Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι το εξής: Να προσέξει ο κύριος υπουργός μήπως και τυχόν "την ώρα του αγώνος" του κλέψει την δόξα η τρόικα.

Παρακολουθείστε την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Άδωνι Γεωργιάδη:periodista.gr