Η Οδύσσεια του Ψαραντώνη! – Δείτε το βίντεο με το νέο του πανέμορφο τραγούδιΤην «Οδύσσειά» του τραγουδά ο Ψαραντώνης στο νέο τραγούδι της δισκογραφίας του, που κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες. Τίτλος του, «Δέκα Xρόνια», σε στίχους του Μάνου Σφυράκη και μουσική του Τάσου Καλαϊτζή. Λύρα παίζει ο ίδιος ο Ψαραντώνης.

O κάθε άνθρωπος περνάει την δική του οδύσσεια αρκεί να βρει αυτό που πραγματικά θέλει και αγαπά. Κάποια στιγμή αφού επιμένει θα δικαιωθεί! Ο Ψαραντώνης αλλά και Παντελής Θαλασσινός τραγουδούν στο πλαίσιο της πρώτης δισκογραφικής δουλειάς του Μάνου Σφυράκη, την οποία παρουσιάζει η Culture music.

Ο Μάνος Σφυράκης, στιχουργός και μουσικός παραγωγός από το Λασίθι, δημιούργησε μέσα σε μια πορεία ετών, μια όμορφη μουσική οικογένεια. Ένα όμορφο μελωδικό ταξίδι 16 τραγουδιών, που ξεκινά με τις ερμηνείες του Αντώνη Ξυλούρη – Ψαραντώνη, και του Παντελή Θαλασσινού, τα οποία μας εισάγουν στα πανέμορφα ηχοχρώματα της Κρήτης.

Η παραγωγή αυτή είναι αφιερωμένη σε όλους τους νέους καλλιτέχνες και σκοπεύει στην ανάδειξή τους ώστε να καταθέσουν με τη σειρά τους τις δικές τους μελωδικές συνθέσεις με την αγάπη και το μεράκι τους.

Music Management & Productions
Disguises the Project – Μάνος Σφυράκηςcandianews.gr