Ο Πέτρος Σαριδάκης στο Μελίνα


«Η Κρήτη ζει και αναπνέει όπως επίσης βάζει τα καινούργια ρούχα της, με σεβασμό και χωρίς υπερβολές για την αποτύπωση των μουσικών ιδεών μέσα από στοχευμένες διασκευές, αλλά και μέσα από την χρόνια και διαρκή περιπλάνηση». Αυτό δηλώνει ο Πέτρος Σαριδάκης ο οποίος για δεύτερη χρονιά συναντά τον Παναγιώτη Κουτούζο και μαζί φτιάχνουν ένα πρόγραμμα ραμμένο και φτιαγμένο στα μέτρα τους.

Ο τίτλος του; ” Εδικοί και φίλοι “! Ένας ευρηματικός τίτλος ο οποίος δεν αναφέρεται μόνο στους φίλους και τους δικούς μας ανθρώπους, αλλά, περιστρέφεται σε αυτή τη μόνιμη αναζήτηση μουσικής φρεσκάδας με απώτερο σκοπό την ανανέωση, την ικανοποίηση, μέσω της συνεχούς τριβής με την μουσική. Ο δεξιοτέχνης της κρητικής λύρας, τραγουδοποιός και ερμηνευτής, Πέτρος Σαριδάκης, ανατρέχει στο παρελθόν και επιλέγει ένα μουσικό πρόγραμμα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των καιρών και την αισθητική της καλής και «ανεκμετάλλευτης» παραδοσιακής μουσικής από όπου και αν προέρχεται.

Σας περιμένουμε για να τραγουδήσουμε και να περιπλανηθούμε σε ένα ταξίδι μουσικό με ρυθμούς και ηχοχρώματα Κρητικά, ταξίδι βγαλμένο μέσα από τα όμορφα μονοπάτια της Κρητικής μουσικής παράδοσης. Οι «Εδικοί και φίλοι» θα γίνουν μια όμορφη παρέα με μόνο μέλημα να εκφραστούν μουσικά επί σκηνής, να εξωτερικεύσουν την ψυχή τους και να επικοινωνήσουν με τον κόσμο, να πειραματιστούν!

Η ταυτότητα της συναυλίας:

Πέτρος Σαριδάκης (Λύρα και τραγούδι)
Παναγιώτης Κουτούζος (Λαούτο)
Χρήστος Τζελεπόπουλος ( Μπάσο)
Αντώνης Γερογιάννης (Κρουστά)

Παρασκευή 28 Νοέμβριου 2014
Έναρξη 22:00.
Τηλέφωνο: 28310 21580 – 6932 086 588.

rethemnos.gr