Έξαλλος ο Δημήτρης Κοντομηνάς για τους λίγους followers της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στα social media


Εντολή να ακολουθήσουν άμεσα όλοι οι υπάλληλοι της εταιρείας την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα έδωσε ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος εμφανίζεται οργισμένος για τον χαμηλό αριθμό followers της εκλεκτής της καρδιάς του στα social media.

Σύμφωνα με απόρρητο έγγραφο που διέρρευσε από τα κεντρικά γραφεία της Interamerican και έχει στα χέρια του το Βατράχι, ο γνωστός επιχειρηματίας κάλεσε όλο το προσωπικό της εταιρείας καθώς και τους συγγενείς τους μέχρι 3ου βαθμού να κάνουν άμεσα follow την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Τwitter και στο Instagram, όπως και να κάνουν like στη σελίδα της στο Facebook.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα accounts της γνωστής παρουσιάστριας του Alpha και στα τρία αυτά μέσα κοινωνικής δικτύωσης απέχουν παρασάγγας σε αριθμό followers, likes και retweets από άλλες γνωστές “αντίπαλες” παρουσιάστριες αλλά και από απλούς χρήστες, και η κίνηση αυτή αναμένεται να βοηθήσει τόσο την ίδια όσο και την εκπομπή της.

Σύμφωνα με πηγές της ασφαλιστικής εταιρείας υπάρχουν μάλιστα σκέψεις για προσφορές στους πελάτες της, όπως για παράδειγμα να συνδεθεί το μπόνους-μάλους με βάσει τα likes και τα retweets που θα κάνει ο πελάτης καθώς και μια έκπτωση της τάξεως του 20% στα νέα συμβόλαια, στην περίπτωση που ο νέος πελάτης παρουσία του ασφαλιστή κάνει follow την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και στο Instagram και στο Twitter.

Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι σε περίπτωση που ο πελάτης δεν διαθέτει λογαριασμό στα σόσιαλ μίντια, η εταιρία μέσω ειδικευμένου συνεργάτη θα φροντίζει ώστε άμεσα να του ανοίγει λογαριασμούς αλλά να κάνει και όλα τα απαραίτητα interactions.