Μπήκε τηλέφωνο, το 10 – 180, για εκλογή Προέδρου!


Του Λάκη Μπέλλου

Πενταψήφιος τηλεφωνικός αριθμός μπαίνει για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Επειδή όσα γίνονται διαρρέουν, αποφασίστηκε να μπει ο πενταψήφιος για να τηλεφωνούν ότι θα ρίξουν την ψήφο στον Πρόεδρο.

Ο αριθμός στον οποίο μπορούν να καλούν οι υποψήφιοι ψηφοφόροι βουλευτές είναι το 10 - 180 για να απομνημονεύεται εύκολα.

Το 10 μπροστά δείχνει μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο αριθμός των εκατομμυρίων ευρώ και το 180, τους βουλευτές που απαιτούνται.

Εννοείται ότι διατηρείται η ανωνυμία του πρόθυμου βουλευτή και η περαιτέρω δραστηριότητα. Δυνατότητα, δηλαδή, ανοίγματος προεδρικής off shore.

Ο Καμίνης δεν προλαβαίνει τον τελευταίο καιρό να ασχοληθεί με τους Σύρους γιατί πηγαίνει φροντιστήριο. Μαθαίνει την αντίστροφη μέτρηση για το νέο έτος.

Η μόνη περίπτωση να προβάλουν τον Ρωμανό τα κανάλια είναι να κρατάει Καλάσνικοφ στο χέρι, έστω και απεργός πείνας και σκελετός. Θα τον δείξουν τουλάχιστον 51.480 φορές.

Έντονες αντιδράσεις στο Ναύπλιο επειδή έκαναν επίτιμο πολίτη της πόλης τον Σαμαρά. Τι αντίδραση; Ξεσηκωμός! Που δεν τον έδειξαν βέβαια τα κανάλια.

Υπάρχει, όμως, κάτι ευχάριστο . Ο Σαμαράς γίνεται επίτιμος δημότης Βερολίνου. Και βέβαια θα δούμε τα πάντα από τις τηλεοράσεις πιο πολύ και από τα Καλάσνικοφ.

Παρακαλούνται οι βουλευτές να σπεύσουν να τηλεφωνήσουν γιατί άνω των 180 βουλευτών δεν θα γίνονται δεκτοί. 180 είναι στρογγυλός αριθμός και αρκετός για την εκλογή, φτάνει και περισσεύει.